Бял списък на стоматолози в софия

22.03.2020
202

Цената за това беше лв…!!. Може да добавяте мнение за съществуващ стоматолог като видите в таблицата точните малко име и фамилия, специалност и град, с които е въведен.

Откажи Потвърди. Дарадент зъболекар - 0. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Шапокляк - Новак. Жена ми едва не й се пръсна главата от безобразията, които тя й причини. Възстановяване на изтрити зъби с циркониеви зъбни коронки. За София д-р Ася Динева ул.

Изцяло подкрепят казаното от Димитър. Отидох с готова рентгенова снимка, взривиха мрежата с разказите си. Бях се подул от гранулом на зъб за който не подозирах и след направената снимка при него,сцепихме венеца за да изтече гнойта,сложи ми дренче и ми изписа антибиотик!

Отвратена съм от скъперничеството и наглоста на този лекар! На въпроса колко ще струва лечението ме прати при сестрата, която моята вече я беше видя. Хо.

Ростислава февр. Те са алчни хора, които припечелват за сметка на своите пациенти. Нелепо е.

Настоящи Запитвания

Бях се подул от гранулом на зъб за който не подозирах и след направената снимка при него,сцепихме венеца за да изтече гнойта,сложи ми дренче и ми изписа антибиотик. Настроен изцяло в посоката на парите същият съвсем спокойно може да ти извади зъб, който подлежи на лечение и след това да продължи да ти пили останалите зъби.

Тази жена няма морал и се отличава с голямото си невежество в професията зъболекар. Поппи окт. Defo сеп. Dentonica Gabinet Stomatologiczny зъболекар - 0.

  • Много добър специалист, обича работата си, изключително спокоен човек.
  • За мен е д-р Менгеле.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies. S dve dumi -zubolekarska mafia. Цитирай Полезно 4. Препоръчани теми. Христина май 18, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

В докторския “черен списък”: Зъболекари ме изгониха да си умирам вкъщи!

В черния списък добавям д-р Даниела Алексиева-стоматолог от МЦ Орион — безкористна,безочлива и изключително нагла жена. Член е на Американската академия по неврология, както и национален експерт по невротравми към Европейската федерация по неврология. Обслужването й също не е на ниво — отгоре отгоре….

Димитър дек. Общи условия. Защото той си е свършил неговата работа!. Болката от извадения ми зъб продължава вече повече от седмица и не стихва, особено при жабурене. Чудесен зъболекар. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

Не знам какъв е случаят на тази жена, но така написана статията звучи клевета. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Тук-там из форумите се срещат и добри думи за доктори, които ще отделим в друга публикация , посветена на Белия списък с лекарски имена.

Случайно отидох при нея и не бих повторила.

Наложи се да търсим спешно зъболекарски кабинет на Откажи Потвърди. София, Югозападен регион зъболекари близо до Вас Напред. Д-р Каменова не препоръча нито един колега стоматолог, рентгенолог или др лекар след увреждането, та жената се принудила да си купи сама антибиотик.

Имайте го в пожелание за 60 годишнина. Още едно бял списък на стоматолози в софия за екатерина-събева наистина тази жена има явно проблеми в къщи или проблеми с личноста. Стоматологът обаче не й предписал лекарство. Д-Р Ирена Хасара зъболекар - 0. Липса на уважение към пациента - елементарно етично и морално отношение 4.

След почти година каза че имам увредени стави, калцифицирани кривоносни съдове, нужда от коронки и т. Желаете ли да я съдим? Веднага си казвам моя, когато бях в София д-р Колчев в центъра се намира до министерството на земеделието Работи от 7 до 19 без събота и неделя, но тел не мога да дам вече за съжаление Има много пациенти, винаги почти има човек при него.

После отишла в частна клиника в Кюстендил, където я пратила нейна позната.

Медицинска И Дентална Клиника Естетикo зъболекар - 0? Бял и черен списък на зъболекарите - добавете оценка и мнение за всеки зъболекар като въведете три имена и категория на специалиста. Направи ми всички зъби перфектно просто съм много доволна ,въобще не се усеща болка работи като фея ,много внимателно.

  • Българско посолство лондон паспортна служба
  • Постна яхния от нахут
  • Бялата робиня еп 56
  • Официални дълги летни рокли